Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Ekrem İmamoğlu ; 85 Milyar Dolar Rant Kimlere peşkeş çekildi ? Diye soruyor

05.09.2024
899.717
A+
A-

Sayın Ekrem İmamoğlu 2019 Yılından bu güne kadar neden bu iddiaları ve Rant Yolsuzluğunu açıklamadı ? Eğer açıkladı da ben mi duymadım !… Ancak Dün sayın Ekrem İmamoğlunu ilgilendiren konuda haberler yayınlamıştım Bu günde Sayın Ekrem İmamoğlunun 85 Milyar Dolarlık RANT iddiasını yayınlıyorum.
Benim için güzel bir durum çünkü İşte bu haber sayesinde 35 Yıldır tarafsızım diyordum ve tarafsız olduğumu bu haber sayesinde her kesede ispat etmiş olduk.
Şimdi Ekrem İmamoğlunun açıklaması güzel belli oluyorki Siyasetçiler ve Rant odakları karşılıklı olarak Kılıçları çektiler . Bu saatten sonra artık her kes birbirinin eteklerindekini döker ortaya .Bu sayede de   Her kim Bu ülkenin Bir kuruşunu yediyse Rant Menfaat sağladıysa  Kadim Devletimiz , Hakimlerimiz , Savcılarımız Masak ve diğer kurumlar Bu iddiaları araştırır ve kısa sürede yasal olarak yapılması gerekenleri yapar.
Artık alanen belli olan İddialar da her kim Kalkıp Basın karşısında elinde  belgelerle açıklamalar yapıyorsa ,Belgelerde İsmi geçen kişilerin Makamına mevkisine konumuna ve Siyasi partisinin adına bakmadan  yargı önünde hesap vermelidir .

EKREM İMAMOĞLU’NUN VİDEODAKİ KONUŞMA METNİ

Türkiye’de  Adaletin bu ülkede tesis olması konusunda daha çok Mücadele veriyor başımın üstünde yeri var iyilikte yarışalım zaten güzellikte yarışalım .
Uğur Bey 85 milyar dolar Evet 2019 öncesi bakın 85 milyar dolar Ben inşaatçıyım bu bahsi geçen işleri tam kitabını da yollayacağım size isteyen herkese de yollarım .
Bu ne biliyor musunuz bakın onun özetini size söylemek isterim 85  –  85 milyar dolar 85 milyar dolarlık rant kimlere peşkeş Evet bakın  şöyle ;
proje üretilen alanlarda Eee özellikle yani proje üretilen alanların fonksiyonları ne mesela donatı alanı iken imara açılan alanlar donatı alan
donatı alan ne biliyor musunuz şöyle kütüphane olacak veya işte bir sosyal tesis olacak kamusal alanlar imarlı alana dönüştürülerek elde edilen rant 890 milyar  lira imar artışı veya Emsal artışı ile yani o ne biliyor musunuz Sizin bir yeriniz var 3 kat geliyor sana size özür dilerim kamu geliyor diyor ki sizin evi 3 kat değil 33 kat yapalım ama biz de şu kadarını alırız buradan elde edilen rant .
Bu arada bakın fazlalık rant ve dedim ki o zaman arkadaşlara o günkü satış değerlerinden çıkartın Yani bugünkü Emlak artışlarıyla Yapılan bu değer artışı da değil yani o günkü yani 2010 mu o tarihte 2008 mi o tarihte 519 milyar lira imara açılan orman alanları 29 milyar lira.
Bakın bu son 5 yıl Yok burada onu söyleyeyim son 5 yıl 6 yıl yok öncesi var 2019 öncesi Tabii tabii mevzuata aykırı Kaçak imalatların  bulunduğu 30 projede ekstra Kaçak haliyle elde edilen rant 48 milyar lira toplamı Eee 20 Temmuz 2022 Dolar kuru üzerinden toplamı 84 milyar 678 milyon 372 bin 715 dolar şimdi.
Not:Sayın Ekrem İmamoğlu İsteyen her kese bu kitabı yollarım diyor ropörtajda o zaman sayın İmamoğlundan bahse konu kitaptan İmzalı olarak bende Bir tane istiyorum . Arşivimde hatıra saklamak için . Bu konuda haber altına yorumlarınızı bekliyoruz. Bizimle bu konuda ropörtaj yapmak isteyenler ihbar @vizyonege.com mail adresimizden bize ulaşabilirler.
YORUMLAR