Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Cep telefonları da siber saldırıyla uzaktan patlatılır mı?

18.09.2024
498.617
A+
A-

İsrail’in Lübnan’da yaptığı saldırı tüm dünyanın gündemine oturdu. Hizbullah’ın iletişim kurmak için kullandığı çağrı cihazlarını sinyal göndererek aynı anda patlatan İsrail, tüm dünyayı şaşkına çevirdi. Şimdi herkes ‘benzer bir saldırı cep telefonlarıyla da yapılabilir mi?’ sorusunu yanıt aramaya başladı.

İsrail, Hizbullah’ın iletişim kurmak için kullandığı çağrı cihazlarını patlatıp en az 9 kişinin ölümüne 3 bine yakın kişinin yaralanmasına sebep oldu. İsrail’in bu eşi görülmemiş suikast yöntemi tüm dünyayı şaşkına çevirirken akıllara ‘Benzer bir saldırı telefonlarla da yapılabilir mi?’ sorusunu getirdi.

İsrail, Lübnan’daki Hizbullah üyelerini hedef aldı. Hizbullah’ın iletişim kurmak için kullandığı çağrı cihazlarını patlatıp en az 9 kişinin ölümüne 3 bine yakın kişinin yaralanmasına sebep olan saldırı tüm dünyayı şoke etti.
YORUMLAR