Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Narkotik 1 Kadın 3 Erkek uyuşturucu satıcısı Türkmenistan Vatandaşını yakaladı.

31.08.2022
136
A+
A-

İstanbul Emniyet müdürlüğü Narkotik suçlarla mücadele ekiplari İstanbul Şirinevler’ ‘de uzun süredir takipte bulunduğu Türkmenistan vatandaşlarının yaşadığı İkametgahına Bu Gece saat 00:30 gelerek İkametgaha başarılı bir operasyon yapıp Uyuşturucu taciri 4 Türkmenistan vatandaşını adeta yataklarında yakaladılar.

Türkmen Vatandaşları polisin kapıyı çalmasına karşılık kapıyı açmayınca Arama emri olan Narkotik Polis Ekipleri Koç Başıyla Kapıyı kırarak evde Bulunan Biri Kadın 3 Erkek toplam 4 Türkmen vatandaşını Etkisiz hale getirdikten sonra evde yapılan aramalarda Torbacı tabir edilen Türkmen vatandaşlarından Bir tanesinin Madde bağımlısı olduğu ve aramada Çeşitli Miktarlarda uyuşturucu ve 2 adet Silah ele geçirildi.Silahlardan bir tanesi oyuncak silah diğerinin ise yapma silah olduğu öğrenildi.

Arama yapılan Binanın yöneticisiyle yaptığımız konuşmada söz konusu evi kirlayan Türkmen vatandaşlarının bu eve taşınır taşınmaz ilk işlerinin Apartmanın giriş katına ve Kendi Dairelerinin Giriş kapısına,Ayrıca Oturdukları daireden caddeyide gözetliye bilmek için muhtelif yerlere Güvenlik kamerası takdırdıkları.Apartmanda yaşayan Daire sakinlerinden bir komşunun sizler bizi kayıt altınamı alıyorsunuz.Apartmandan izinsiz Güvenlik kamerası takamazsınız diyerek Apartman girişindeki Güvenlik kamerasını Kırarak etkisiz hale getirdiğini.Apartman sakinlerinin güvenlik kamerasını kırması sayesiyle Uyşturucu Satıcılarının bu sebeble Apartmana giren çıkanları göremediğinden dolayı Polislerin Baskın yaptığını göremeyip bu sayedede Polislerin Başarılı bir operasyonla Zehir tacirlerine darbe vurduğunu belirtti.

İstanbul Emniyet müdürlüğü Narkotik şube polisleri yaptıkları Başarılı operasyonla Tereyağdan kıl çeker gibi Başarılı bir operasyona daha İmza atılar.

Operasyonu yapan Narkotik Polisleri okadar Tecrübelilerki Yaptıkları operasyonda Apartman sakinlerini hiç rahatsız etmeyip Müthiş profesyonel bir şekilte Zehir Taciri olan ve İnsanlık suçu işleyen 4 Türkmen vatandaşını yakaladılar.

Apartman yöneticisi apartmanımızda bulun 18 daireden 12 Dairenin Yabancı uyruklu kişlerden oluşmaktadır.Apartmanımız resmen Birleşmiş milletler misafirhanesi gibi Değişik ülkelerden insanlar bulunmaktadır.

Apartmanımızda Can güvenliğimiz yok.Çünkü Kaçak yollarla gelen bu şahısların hiç birinin Apartmanımızda veya Devletimizin ilgili Güvenlik birimlerinde veya resmi kurumlarında ikamet kayıtları bulunmamakta. Ayrıca diğer sorunda bu kişiler sık sık daire ve adresleri ikamet değiştirmekteler.Bir müddet dairede oturan kişi bir müddet sonra daireyi terk ediyor ve bir bakıyorsunuz o dairede Başka yabancı kişiler yaşıyor.

Apartmanda bunlara devamlı olarak genellikle gece saatlerinde kim olduğu belirsiz kişiler girmektedir.

Devletimizin çok acil Apartmanda yaşayan kiracı olan yabancı ülke vatandaşı kişileri kayıt altına alması lazım.

Neden derseniz bu insanların çoğu Savaştan kaçıp ülkemize gelen ve pisikolojileri bozuk insanlar.Belkide aramızda Terörist ve Çeşitli Suç örgütlerine ait insanlarla birlikte yaşıyoruz.

Nitekim Narkotik Polisimizin yaptığı operasyonda yakalanan bir kişi tuvalette kustuğunu gördüm ve madde bağımlısı olduğunu öğrendim.

Bizim çocuklarımız ve yaşlılarımız var yıllardır bu binada yaşayan.Devletimizin acil olarak apartmanda yaşayan kişilerin Polise bildirimi yapılmasını sağlamalı.Bu kiracıların çoğu kaçak olduğu için aylık 5 ile 10 bin Tl den mobilyalı kiraladıkları dairelerin Mülk sahipleride Formaliteden düzenledikleri kira kontratını Vergi ödememek için Maliyeye ve Güvenlik birimlerine bildirmiyorlar.

Devletimizin acil bir yasa çıkartarak Yabancı Kişilerin kiraladıkları dairenin Kiracılarının İkamet belgesi ve Pasaport Fotokopisiyle Bağlı oldukları karakola bildirilmesini.Bildirimde bulunmayan Tapu sahibi yani ev sahibine ağır para cezaları verilmesini uygulanması gerektiğini söyledi.

Eğer böyle bir uygulma yapılırsa Ülkemizde yaşayıp suça karışan Yabancı kişilerin yakalanması ve tespit edilmesi daha kolay olur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.