Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Cumhurbaşkanı adayı ”Bürokrasiye atayacağımız tam yetmiş bin kişilik kadromuz hazır.” dedi.

23.09.2022
190
A+
A-

KADROLARIMIZLA İKTİDARA GELİYORUZ

Onur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı;
Yaşar Aydın

Bürokrasiye atayacağımız tam yetmiş bin kişilik kadromuz hazır.
Örneğin;
Japonya’nın Tokyo elçiliğine getireceğimiz isim de belli, bakanlıkların şube müdürlüğünden tutun da müsteşarlığa kadar, kaymakam ve valilere kadar tüm kadrolarımız hazır.
Bu makamlara getireceğimiz arkadaşlar tam bir yıldır gelecekleri makamla ilgili her türlü çalışmalarını ve hazırlıklarını yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar.

 

Bizler tam otuz iki yıldır, bir yandan ülke genelinde teşkilatlanırken, bir yandan da bürokrasideki ekiplerimizi oluşturduk.Seçildiğimiz hafta bu liyakatlı kadrolar iş başı yapacaklar.Bundan asla kimsenin bir şüphesi olmasın ve rahat olsunlar.

“KARARLI VE ONURLU BİR MİLLET YÜRÜYÜŞÜ”
Onur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı;
Yaşar Aydın

MÜSEYİP ERDOĞMUŞ: USESAM’IN 6’LI MASA ANALİZİ;

Benden ısrarla 6’lı masa analizi yapmam isteniyor.Bende zamanı geldiği için yapıyorum.

1- Ali Babacan, AK Parti iktidarında Dışişleri Bakanlığı, ekonomiden sorumlu Bakanlık ve Başbakan yardımcılığı yaptı. Ülkenin ve ekonominin bu hale gelmesinin baş aktörüydü. Koltuk altından gidince, kendisini bu makamlara getiren Recep Tayyip Erdoğan’a sırtını döndü. Anadolu insanı böyle bir karakteri sevmez ve oy vermez.

2- Ahmet Davutoğlu,Dışişlerinden sorumlu baş danışmanlık, Dışişleri bakanlığı, Başbakanlık yaptı.
sonra koltuk ve makam gidince tıpkı Ali Babacan gibi, Recep Tayyip Erdoğan’a arkasını döndü.
Anadolu insanının en sevmediği davranış şeklinden biri.

3-Temel Karamollaoğlu,
Milli görüşün yetiştirdiği bir isim. Recep Tayyip ERDOĞAN
4- Sayın Meral Akşener’in Ankara’da yapmış olduğu, Etimesgut, Pursaklar ve Keçiören konuşmalarına, Usesam Başkanı olarak katıldım.
Meral Akşener’i dinlemeye gelenlerin yüzde Seksenbeş’i CHP teşkilatının oraya taşıdığı CHP’lilerdi.
Meral Akşener, Belediye seçimlerinde HDP ile ortak hareket etmesinden dolayı, özellikle Keçiören ve Pursaklarda yoğun bir tepki aldığını, bizzat kendi gözlerimle gördüm.
Sonuç olarak;
Sayın Meral Akşener siyasette verdiği yanlış kararların bedelini çok ağır ödüyor diyebiliriz.

2023 SEÇİMLERİNDE VATANDAŞ DEĞİŞİM DE KARARLI;

18 Eylül Pazar günü 30 kişilik ekibimle Kocaeli ve Sakarya’daydım. Esnafa, işçiye, memura, iş insanlarına, öğrenciye ve herkese sorduk. Cevap çok Net; Cumhur ittifakı kesinlikle gitmeli, Millet ittifakı da kesinlikle gelmemeli diyorlar. Peki kim gelmeli? kime güveniyorsunuz? diye sorduk. Kocaeli ve Sakarya’da; Onur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Yaşar Aydın cevabını aldık. 13. Cumhurbaşkanı Adayı Yaşar Aydın daha şimdiden Kocaeli ve Sakarya’da gönüllerin Cumhurbaşkanı olduğu sonucu ortaya çıkıyor.

USESAM

Yönetim Kurulu Başkanı
Müseyip Erdoğmuş

Whatsap Haber hattımıza Onur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Yaşar Aydın tarafından gönderilmiştir.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.