Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Android Q sonrası Android R telefonları baştan sona değiştirecek!

Google, Android Q güncellemesini henüz aktif hale getirip cihazları bu sürüme taşımadı; ancak çok yakında pek çok cihaz bu yeni güncellemeye kavuşacak, yeni bir dizi özellik de aktif hale gelecek. Peki Android Q sonrası kullanıcıları ne bekliyor? İşte adını ilk kez duyacağınız ve konsept görüntüleri de ortaya çıkan Android R…

23.07.2019
135
A+
A-

Android Q güncellemesini henüz kullanıcılar keşfedememişken, bu kez Android Q sonrası Google’ın yeni mobil işletim sistemi olması planlanan Android R’a ait konsept görüntüleri ortaya çıktı. Henüz hakkında net bilgi bulunmasa da, gelecek yıl tanıtılacak amiral telefonlar için Android R oldukça önemli bir yere sahip. 

Android R ile pek çok yeni özellik gelecek. Bunlardan biri de kaydırılabilen ekran görüntüsü olacak. Bugün, ekran görüntüsü aldığımızda ekranda ne görüyorsak onun ekran görüntüsünü alabiliyoruz. Ancak kaydırma özelliği de eklendiğinde siz ekranı aşağı doğru kaydırdığınız kısım da ekran görüntüsüne dahil olacak. 

Android Q sonrası Android R telefonları baştan sona değiştirecek

Android 11 sürümünün Android R adıyla gelmesi beklenirken, işletim sistemi yeni bir araç çubuğuna, navigasyon çubuğuna ve hatta yepyeni animasyonlu duvar kağıtlarına sahip olabilir. Konsept görüntülere baktığımızda işletim sisteminde artık daha yumuşak geçiş animasyonları olduğunu görüyoruz. Bunun dışında hızlı ayarlar menüsü yeniden tasarlandı. Kullanıcı arayüzü tasarımı ilkelerine uygun olarak yeniden düzenlenen uygulama simgeleri, kilit ekranının ve duvar kağıdının animasyonlaştırılması sayesinde daha canlı bir hale getirildi.

Android Q sonrası Android R telefonları baştan sona değiştirecek

Android R’nin bir başka özelliği ise karanlık modun kullanılacak olması. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.