Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Ekrem İmaamoğlu hakkında 100 milyon dolardan fazla para Kandil’e aktarılmış? İddiası…

Ekrem İmamoğlu- DEM Parti- Kandil anlaşmasının ayrıntıları ortaya çıktı! “100 milyon dolar” detayı ” Başlıklı yazısını okuyunca gerçekten şok oldum. Masak  ve Terörle Mücadele Savcıları ve  Mit   bu konuyla ilgileniyordur Diye düşündüm.

29.06.2024
215
A+
A-

Bu gün çeşitli medya kuruluşlarının haberlerini okurken Sabah Gazetesinin 28.3.2024 tarihinde ( https: // www. sabah.com.tr/gundem/2024/03/28/ekrem-imamoglu-dem-parti-kandil-anlasmasinin-ayrintilari-ortaya-cikti-her-detayi-ayri-skandal ) Linkiyle ve ” Ekrem İmamoğlu- DEM Parti- Kandil anlaşmasının ayrıntıları ortaya çıktı! “100 milyon dolar” detayı ” Başlıklı yazısını okuyunca gerçekten şok oldum. Masak  ve Terörle Mücadele Savcıları ve  Mit   bu konuyla ilgileniyordur Diye düşündüm.

Ben bu haberi görünce Haberde isimleri geçenlerin bu konuyla ilgili ne yaptıklarını  htta Sayın Ekrem İmamoğlunun bu İddialar karşısında Hukuki yollara baş vurup vurmadığını açıkçası çok merak ediyorum.Eğer Haberdeki İddialar doğru değilse Sayın Ekrem İmamoğlunun  Hukuksal yol ile hakkını araması gerekir. Eğer Hukuk yoluyla Bu haberdeki İddialar karşısında sessiz kalıyorsa Sabah Gazetesinin yazdığı yayınladığı doğrudur kabul ederim.

Aslında Sabah Gazeteside mesleğinde Uzman Başarılı ve Gazeteciliğin Kitabını yazanlardan oluşan  yani bu konuda çok Profesyonel ve çok başarılı bir medya kuruluşudur . Hükümete yakın olduğuda bellidir. bende yakından Sabah Gazetesinin haberlerini takip ederim yani okuyucusuyum . Böyle büyük kurumsal bir medyanın asla ellerinde bilgi belge ispat olmadanda böyle bir haber yapmazlar diye düşünüyorum . Ancak Haberin içeriğinde  ortada çok büyük suçlar var. Türkiye Cumhuryetimiz Hukuk Devleti olduğu için İvedi bir şekilde Kanun ve yasalarca yapılması gerekenler derhal yapılmalıdır.

Son aylarda Mahkemelerde savcı ve Hakimlerin Görev yerleri değiştirilip atamaları yapılıyor .Bu çok doğru bir uygulama. İstanbul  Basın Savcılığı Deerhal bu konuda İvedi olarak bir Savcıyı Görevleendirerek Tarfların İfadelerini almalıdır  ve Bu konuyu kısa bir sürede Yargıya taşıyarak Yasa ve kanunlar uygulanmalıdır.Belk,de şuan Devletimizin ilgili kurumları bu haber içeriği hakkında gereken çalışmalarıda yapıyor olabilir ama bu tarz durumlarda özel ekipler hızlı ve ivedi hareket etmesi gerekir.

Bizler Devletimizin Kurumlarının başarılı bir şek,lde çalışmalarından dolayı huzur içinde yaşarken Şu an Dağlarda sınırlarımız içerisinde veya sınırlarımız dışarsında Polislerimiz ,Jandarmalarımız ve diğer Güvenlik güçlerimiz , Savcılarımız, Hakimlerimiz, Sağlık Çalışanlarımız ve diğer Görevlilerimiz çok zor şartlarda  Büyük bir özveeryle cesaretle ve iman dolu o koca yürekleriyle mücadele ediyorlar . Belkide Güvenlik Güçlerimiz şu an bir yerlerde çatışmanın içinde de olabilirler , Bilemeyiz ama Şehirde yaşayanlarda Bu tür konuda 7/24 Görevlerini yapıyorlar . Bu işlerin şakasıda olmaz , İİhmalide olmaz !…. Derhal ivedi olarak Kadim Devletimizin bu olaya müdehale etmesi gerekir. Basını ve Halkı da bu konuda yazılı veya sözlü açıklama yaparak bilgilendirmelidir.

Sabah Gazetesinde yayınlanan Haber metni ;

SABAH İNTERNET

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.