Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Suikast sonrası Trump’tan ilk açıklama!

14.07.2024
78
A+
A-

Tüm dünya ABD’deki suikast girişimiyle sarsılırken, saldırıdan yaralı olarak kurtulan eski ABD Başkanı Donald Trump’tan ilk açıklama geldi. Sağ kulağından yaralandığını belirten Trump, kurşun isabet ettikten sonra “Bir şeylerin yolunda gitmediğini hemen anladığını” ve çok fazla kan kaybı yaşadığını belirtti.

2024-07-13T223429Z_2032535608_RC2MU8AUEPHF_RTRMADP_3_USA-ELECTION-TRUMPEski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi Partinin başkan adayı Donald Trump’a yönelik suikast girişimi bir anda tüm dünyayı sarstı. Pensilvanya eyaletindeki mitingi sırasında düzenlenen saldırıda Trump, yaralanırken; mitingde katılanlardan biri ve saldırgan hayatını kaybetti.

SUİKAST GİRİŞİMİ SONRASI TRUMP’TAN AÇIKLAMA

Saldırı sonrası özel bir klinikte tedavi altına alınan Trump’tan ilk açıklama geldi.

ABD Gizli Servisi ve güvenlik yetkililerine, hızlı müdahaleleri için teşekkürlerini ileten Trump, seçim kampanyası alanında hayatını kaybeden kişinin yakınlarına ise başsağlığı diledi.

Donald Trump, edindiği bilgilere göre, ateş edenin de öldüğünü vurgulayarak, saldırganın kimliği hakkında henüz bir bilginin bulunmadığını kaydetti.

AW246407_01

TRUMP: “İNANMAK GÜÇ”

Eski ABD Başkanı Trump, saldırıda kurşunun sağ kulağına isabet ettiğini aktararak, “Ülkemizde böyle bir olayın gerçekleştiğine inanmak güç.” ifadesini kullandı.

O ANLARI ANLATTI

Kurşun isabet ettikten sonra “bir şeylerin yolunda gitmediğini hemen anladığını” dile getiren Trump, çok fazla kan kaybı yaşadığını belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.