Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Jandarma Komutanı Arif Çetin Konuşmasını Kağıda yazılı olan metinden okuyarak yaptı .

16.08.2024
356.502
A+
A-

Suç örgüt liderleriyle dost olan ve kamu oyunda bu yüzden tepki alan ancak bulunduğu makama ve Üniformasında saygımızdan dolayı sessiz olduğumuz Jandarma Komutanı Arif Çetin ‘in artık görev süresi dolmasından dolayı Emekli olması gerektiğini düşünmekteyim .

Bende Asker çocuğuyum benim ailemdende pek çok General rütbesinde yakın akrabalarım olmuştur.Bana göre Generalerin çok uzun yıllar aldığı eğitimler sonrasında bu makama gelmeleri çok önemlidir ve değerlidir . Generallerin bir duruşları vardır. Benim tanıdığım hiç bir general Akrabası olsa bile asla ve asla suç örgütleriyle Resim çekilip sosyal medyalarda paylaşmazla. Arif paşayı bu yüzden eleştiriyorum kimsede kusura bakmasın eleştirimden dolayı.

Ayrıca Sosyal medya sitesi X te yayınlanan paylaşımda da Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin, Erdoğan’ın katıldığı mezuniyet töreninde AKP gençlik kolları başkanı misali konuşuyor . Diye başlık atılan videosu da Türk Silahlı Kuvvetleri personelinin bir Siyasetçi gibi davranmasınıda eleştirmekteyim Yaptığı konuşmayıda videoyu seyredince Kağıttan okuduğunu görünce düşüncemde ne kadar haklı olduğumu gösterdi . Hiç bir lider veya komutan kağıda bakarak okumaz çıkar konuşmasını kısa ve öz şekilde yapar.

Sayın Cumhurbaşkanımızın umarım önümüzdeki günlerde veya saatlerde açıklayacağı atamalarda inanıyorumki Sayın Arif Çetine yaptığı hizmetlerden dolayı Teşekkür edilerek bu Kutsal göreve modern çağa uygun adı hiç bir konuda Mafyalarla veya suç örgütleriyle anılmamış ,Modern çağa ayak uydurublecek Bir Değerli Komutanımızı atayacığını umut etmekteyim . Kulislerde de sayınArif Çetin Paşanın Emekli olacağı konuşulmakta ancak Sayın Arif Çetin ise Bütün şartları zorlayarak Görev süresinin uzatılması yönünde temaslarda bulunduğuda her kes tarafından bilinmekte. Özellikle Ak parti içinde adı bazı şaibelere karışmış kişilerde Arif Çetin Paşanın görevde kalması için büyük çaba harcadığıda toplum içersinde bilinmektedir.

Sayın Cumhurbaşkanımızın Yerel seçimlerde Ak Partili Belediyeleri CHP’ye kaptırmasının asıl temel sebelerinden bir tanesininde bazı kurumların başındakilerinin adının basında ve toplumda çok konuşulmasının tepkisi olarak milletimiz tepki oyu olarak CHP’ye oy vermiştir.

Oysa Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Tıpkı 15 Temmuzda olduğu gibi Her zaman Gücünü Milletten almıştır.Bu sebeblede Cumhurbaşkanımızın Jandarma Komutanlığı atamasını yaparken Milletinin sesini duyup dinleyip ona göre kararını vereceğinide bilmekteyim. Ben her zaman Cumhurbaşkanımızı desteklemişim ve Ülkemizin Baş Komutanı olarak Devlet Başkanımız olarak onu açık ve alanen desteklemekteyim. Bu yazdığımı 30 senedir haberlerii takip eden her kes bilir.Sayın Arif Çetinin artık Jandarma Sancağını Devretme zamanı gelmiştir.Milletimiz için hayırlısı ne ise o olsun diyorum.  Benim İçin Çanakkale Ruhu Çok Önemlidir. Her kim Çanakkale ruhu için benim çıktığım yola taş koyarsa ben bunu asla unutmam .Ne demek istediğimi anlayan anlamıştır.

15 Temmuz geceside her kes saat 22:00 dan sonra piyasaya çıkarken bir yerlerde saklanırken veya birileri ile görüşürken Ben Mobesa Kameralarında ve sosyal medyalarda ki videolar izlenirse anlaşılacağı Üzere Beşiktaşta Asker Kıyafeti giymiş Hainlerle mücadele ediyordum. Bu konuyuda kimse unutmasın.Benim hayat  hikayemi herkes bilir.Bende herkesin hayat hikayesini bilirim ve Umarım Arif Çetin Paşa Ailesiyle mutlu huzurlu bir emeklilik yaşantısı sağlıkve sevgi dolu olarak yaşamsını dilerim.Değerli paşaya bu güne kadar yaptığı hizmetlerinden dolayıda Türkiye Cumhuriyetinin sıradan Mazlum Gariban bir vatandaşı olarak Teşekkür ederim.

Bn ağa Paşa veya Mafya olmadığım için Sayın Paşamızla boy boy Resimler çektirme şansım olmaz ama emekli olunca Subay Gazinolarında veya Askeri kamplarda denk gelirsek Paşamla birlikte Çay veya Bir  fincan kahve içip anılarımızı birbirimize anlatırız.İki İhtiyar denize keyifli sohbet yaparız.

Neden derseniz ben Makamlarda görevi biten veya seçilemiyen Bakan ,Milletveki,Bir sürü paşayla Emekli olunca dost olarak Çaylar kahveler içmişimdir.İnanıyorum değerli paşamızlada belki bir gün bir çay veya kahve içme şansım olacaktır.Ama bu dileğim gerçekleşirse asla resim çekilmem çünkü ben Mafyalarla resim çekilenlerle resim çekilmem.Beni tanıyanlar bu huyumu iyi bilirler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.