Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

LEZZETLİ MEZZE’LERİN YENİ ADRESİ

07.08.2019
911
A+
A-

Vizyon Medya ailesine konuk olan iki girişimci iş kadınını ağırladık bugün.On elinde on marifet desek sanırım pekte abartmış olmayız.

Üçyol Bahçelievler’de 16 yıldır faaliyet gösteren Ela Balıkçılık  yeni adıyla MEZZE Restaurant olarak iki iş kadının eliyle müşterilerine hizmet vermeye hazırlanıyor.Birbirinden lezzetli tatları ile görmeye değer bir yer olan MEZZE Balık Restaurant tüm müşterilerini keyifli bir akşam geçirmeye davet ediyor.

İşletme sahipleri Azize Abuşuglen ve Ceyda Talay vizyon medya ailesine güzel demeçleri ile keyif kattı.

Abuşuglen ; Mezze Balık Restaruant yeni konsepti ile hijyenin ve temizliğin ön planda olduğu değişik lezzetleri ile balıkseverlerin yeni adresi.

Talay ; Ürün çeşitliliği ve bolluğu sayesinde farkımızı yakın zamanda tüm misafirlerimiz görecektir.

Özellikle BALIK KOKOREÇ nedir diye merak edenlerin mutlaka tatması gereken eşssiz bir lezzet olarak ürün listemizde yer almakta,bunun yanında ;

Balık Böreği,Kömür ateşinde balık ızgara,balık kokoreç ve balık yemeyenler için alternatif olarak yaprak ciğer ve köfte menülerimiz ile hizmet vermekteyiz.

Restourant Hizmetleri dışında başka ne tür hizmetler vermektesiniz?

Abuşuglen;

Özel davetlerde catering hizmeti ile müşterilerimizin yanında yer almaktayız.Birçok düğün,kına,doğum günü gibi özel hizmetlerde istenilen nitelikte sunumlarımız ile ön plandayız.

Talay;

Ev ve işyerlerine servis hizmetimiz bulunmaktadır.Servis hizmetlerimiz akşam geç saatlere kadar devam etmektedir.ayrıca meze isteyen tüm müşterilerimiz istedikleri mezeyi alabilme imkanına sahiptirler.

Abuşuglen;

Müşteri portföyümüz alkollü ve alkolsüz eğlenmek isteyen herkesi kapsamaktadır.Tüm müşterilerimizi yeni konseptimiz ile aileye olmaya davet ediyoruz.

Talay;

MEZZE’ye kadın elinin değdiğini yakın zamanda tüm misafirlerimiz hissedecekler ve görecekler.

Herkesi bu eşsiz lezzetleri tatmaya davet ediyoruz.

Haber ; TANER ÖZGÜR

YORUMLAR

  1. Akdoruk hatay dedi ki:

    Hayırlı olsun basarilarinizin devamını dileriz