Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

İşte Bu Benim , Bir Kahraman!

14.01.2021
531
A+
A-
İşte Bu Benim , Bir Kahraman!

Bu kainatta “kendinizin efendisi” olun!

Kahraman dediğimiz zaman hemen aklımıza süper güçleri olan bir kahraman gelmesin. Biz burada bir olayda önemli yeri bulunan kimse olarak söz edelim. Yani, kendimizden.

Hayatı ensesinden yakalayıp her anının tadını çıkarın. Gerçekten gurur duyacaksınız. Yaşadığınız hayat, bir başkasından ziyade her zaman kendi hayatınızdır. Kimseye hesap vermeden, kimseye hesap sormadan.. Belki olur ya, bazılarına bir bilgi vermek istersiniz. İşte bu bilgi çok iyi olduğunuz olsun. Herkes çok seviyor ya kendi hayatları dışına müdahale etmeyi. Unutmayın ki, sadece bir hayatınız var ve siz canınız ne istiyorsa onu yapın. Sizi olduğunuz gibi kabul etmelerini öğretin onlara. Başkalarını mutlu etmek için çabaladığınız ne varsa aksine onlar sizi mutsuzluğa sürükleyecek. Bu yazıyı okuyorsanız da eğer, içinizde yapamadığınız ne kaldıysa yapın! Bir kere ne olursa hayatla alay etmeye çalışın. Yaptıklarınızın bir açıklaması olmasın. Sonuç itibari ile yaptıklarınız hep bir gerçeğe dayanacak. O gerçek siz olacaksınız.

Sözün özü bir yazarımız, “kendimize,tümüyle bizim olan, başkalarının giremeyeceği, gerçek özgürlüğümüzü oluşturabileceğimiz, tam anlamıyla inzivaya çekilip yalnız kalabileceğimiz küçük bir arka oda ayırmalıyız” diyor. Çok da güzel diyor. Arka oda sizi öyle bir dinlendirecek ki..

Hayatınızın mottosu özgürlük olsun. Yırtık pırtık giyinin. Yanlışlar yapın, korkmayın. Korkunun sizden korkmasını öğretin. Kendiniz olma cesaretinizi gösterin, kendinizi sevin. Bu kainatta “kendinizin efendisi” olun! Hata yapabilme özgürlüğü dahi konfor sağlayacak.

Velhasıl, hayatı sizden beklenildiği gibi değil de kendi istediğiniz gibi yaşadığınız her süre zarfında kendinizi kahraman ilan edeceksiniz.

Hayat çok kısa, tadını çıkarın!

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.