Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Fatih Altaylı ‘Terör örgütü gibi helikopter’ başlıklı yazısında çok çarpıcı ifadelere yer verdi.

05.03.2021
349
A+
A-

Bitlis’teki helikopter kazası tüm Türkiye’nin yüreğini yakarken, kaza kırıma uğrayan Cougar tipi helikopter tartışma konusu oldu. Habertürk yazarı gazeteci Fatih Altaylı ‘Terör örgütü gibi helikopter’ başlıklı yazısında çok çarpıcı ifadelere yer verdi.

‘Süper Puma’ olarak da bilinen Cougar’ların Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) envanterine ilk katıldıkları günü hatırladığını söyleyen gazeteci Fatih Altaylı, söz konusu helikopterlerin modern sayılamayacağını iddia etti.

‘BU KADAR RÜTBELİ ASKERİMİZİ TERÖR ÖRGÜTÜ BİLE ŞEHİT EDEMEDİ’

Cougar helikopterlerin bugüne kadar karıştıkları kazalarda toplam 39 kişinin şehit olduğunu hatırlatan Altaylı, şehitlerimizden ikisinin general, ikisinin de albay rütbesinde olduğunun altını çizerek “Bu kadar rütbeli askerimizi, terör örgütü bile şehit edemedi desem abartmış olmam herhalde” diye yazdı.

Bitlis’teki askeri helikopter neden düştü? Kazanın nasıl olduğuyla ilgili Cougar tipi helikopter pilotundan açıklama

ALTAYLI: HİÇ İÇİME SİNMİYOR

Her yıl makam araçlarına harcanan paranın askerimizin güvenliği için harcanması ya da bu paralarla yeni hlikoperlerin alınması gerektiğini savunan Altaylı, FETÖ darbesini bastırmış bir kahraman komutanın, helikopter kazasında şehit olmasını içine sindiremediğini yazdı.

Bitlis’te düşen Cougar tipi helikopterle ilgili dikkat çeken ifadeler: Başlı başına bir terör örgütü gibi.

Bitlis’te düşen ve 11 askerimizin şehit olmasına neden olan helikopterle ilgili Fatih Altaylı dikkat çeken ifadeler kullandı. Cougar tipi helikopterin çok da modern olmadığını iddia eden Altaylı, bu helikopterlerin tek başına bir terör örgütü gibi olduğunu savunarak “Bu kadar rütbeli askerimizi, terör örgütü bile şehit edemedi desem abartmış olmam herhalde” dedi. Altaylı, kahraman bir komutanın, helikopter kazasında şehit olmasını da içine sindiremediğini ifade etti.

ALTAYLI: HİÇ İÇİME SİNMİYOR

Her yıl makam araçlarına harcanan paranın askerimizin güvenliği için harcanması ya da bu paralarla yeni hlikoperlerin alınması gerektiğini savunan Altaylı, FETÖ darbesini bastırmış bir kahraman komutanın, helikopter kazasında şehit olmasını içine sindiremediğini yazdı.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.