Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Tokyo 2020’de tekvandoda bronz madalya sevinci

25.07.2021
120
A+
A-

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda tekvandoda bronz madalya kazanan milli sporu Hakan Reçber ve antrenörü Servet Tazegül, elde edilen büyük başarının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Hakan Reçber, bronz madalya mücadelesinin ardından açıklamalarda bulundu. Hakan, önünde bir olimpiyat daha olduğunu kaydetti.

 “Bu benim için büyük gurur. Servet Tazegül hocamızdan sonra altın madalya olmasa da bronz madalya kazandırdım. Orada altın almak istiyorum. Ülkemiz adına Tokyo 2020’de ilk madalyayı aldığım için mutluyum. Umarım her branşta Türk sporcular mutluluk yaşar.”

Antrenör Servet Tazegül: Hedefimiz altın almaktı, en kötü gümüş istiyorduk

Tekvandoda daha önceki olimpiyatlarda Türkiye’ye madalya getiren ve Hakan Reçber’in antrenörü olarak bu sevinci bir kez daha yaşayan Servet Tazegül ise çok mutlu olduklarını vurguladı.

“Hedeflerimiz altın almaktı, en kötü gümüş istiyorduk. Bronz madalyada takılı kaldık. 2024’te daha iyi çalışıp kürsünün en üstünde yer almayı istiyoruz.”

Tazegül, bir sonraki olimpiyat oyunlarında daha fazla madalyayı hedefleyeceklerini belirtti.

“2016’da sporu bıraktıktan sonra 2020’de kendi sıkletimde sporcu yetiştirip olimpiyattan madalyayla dönmek ayrı gurur oldu. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Bakanımıza ve federasyon başkanımıza teşekkür ediyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.