Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Elektrik zammı sokak çağrısını HDP’nin yaptığı ortaya çıktı..

08.02.2022
122
A+
A-

HDP’den sokak çağrısı! Elektrik zamlarının bahane edildiği oyun belgesiyle deşifre oldu!

HDP’den sokak çağrısı! Elektrik zamlarını bahane edildiği oyun belgesiyle deşifre oldu!

Türkiye’de terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı olan HDP’nin, ülkede karışıklık çıkartma amacıyla elektrik zammını bahane ederek sokak çağrısı yaptığı ortaya çıktı. Parti genel merkezinden gönderilen talimat yazısında parti ambleminin olmadığı pankart, döviz görsellerin kullanılmasını istendi. İşte haberin detayları…

Bölücü terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı konumundaki HDP, Kandil’in sürekli olarak halkı sokağa çıkartın talimatını harfiyen uyguladığı bir kez daha görüldü.

ELEKTRİK ZAMMINI BAHANE EDİN

HDP’nin Örgütlenmeden Sorumlu Eş Genel Başkan Yardımcısı Özlem Gündüz ve Merkez Örgütlenme Komisyonu Eş Sözcüsü Mahfuz Güleryüz imzasıyla örgütlere gönderilen talimatta elektrik zammını bahane ederek eylem için çağrı yapıldı. Yazıda ayrıca işçilerin zam talebi, sendikal eylemler, STK protestoları gibi eylemlerin de sahiplenilmesi için talimat verildi.

ÖZ YÖNETİM VURGUSU

HDP Genel Merkezinden gönderilen talimatlarda dikkat çeken kısımlar yer aldı. Örgütlere gönderilen talimat yazısında ayrıca ‘öz yönetim’ vurgusu da yapıldı. HDP örgütlerinin önümüzdeki günlerde artması beklenen gösterileri ‘yerelin özgünlüğü de dikkate alınarak’ sahiplenmesi ve parti ambleminin olmadığı pankart, döviz vb. görsellerin kullanılması da istendi.

 

.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.