Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

4 MİLYAR BORCA RAĞMEN ÖZEL JETİYLE GEZİYOR

30.06.2022
133
A+
A-

4 MİLYAR BORCA RAĞMEN ÖZEL JETİYLE GEZİYOR
Devlete 4 milyar lira borcu olan Erol Evcil’in lüks yaşantısından ödül vermediği ortaya çıktı. Evcil, özel jetiyle gün içerisinden 5 ile seyahat yaptığı ve Hatay’dan et yemek için İstanbul’a gittiği tespit edildi. Evcil lüks araçlara binerken eşini de günü birlik Paris’e yine özel jetiyle gönderdiği ortaya çıktı.

NESİM MALKİ CİNAYETİNİN AZMETTİRİCİSİ
Erol Evcil ya da gerçek adıyla Erol Eşrefoğlu, turizm şirketiyle 1986 yılında iş hayatına atıldı ardından iplik işine girdi. Evcil, bir dönem ‘Zeytin Kralı’ olarak anıldı. Eze Zeytincilik’in eski sahibi Evcil, kara para aklamak ve organize suç örgütü yönetmekten tutuklandı. Evcil, 1995 yılında cinayete kurban giden Tunca Tekstil’in sahibi olan Bursalı iş adamı Nesim Malki cinayetinin azmettiricisi olarak yargılandı. 2015 yılında İzmir’in Foça ilçesindeki yazlığında yakalanan Erol Evcil ‘suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve yönetme’ suçundan 4 yıl 2 ay, ‘suçtan kaynaklanan mal varlıklarını akladıkları’ suçundan da 6 yıl 8 ay olmak üzere toplam 10 yıl 10 ay hapis cezası ve 1 milyon 250 bin lira da adli para cezası verdi. Evcil, infaz yasası düzenlemesi kapsamında 16 Nisan 2020’de tahliye edilmişti.

Devlete 4 milyar lira vergi borcu olan Evcil’in lüks yaşantısından ödül vermediği ortaya çıktı..

Devlete 4 milyar lira vergi borcu olan Evcil’in lüks yaşantısından ödül vermediği ortaya çıktı..

Demir Yumruk operasyonuna ilişkin ayrıntılar belli oldu.

Erol Evcil olarak tanınan Erol Eşrefoğlu ve 300 kişi Demir Yumruk Operasyonuyla Göz altına alındı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.